Thursday, 10 November 2011

Salam Perkenalan

Assalamualaikum & salam sejahtera..
                                      

Salam perkenalan dari aku..1st time neh ada personal blog..tudia x tau nak taip apa weh!
Ok la for the 1st time posting ni aku ceritakan Tentang Ayu..aku ler tu kan..

Nama aku? nak nama panjang ke nama pendek? macam dialog P.Ramlee le pulokss kennn..Nama aku
Radin Ayu Surya Bte Radin Abd Rahman bole tak bayangkan cane hubby aku bepeluh tiak nak nyebut pan tok kadi? 
Aku tinggal di JB..Johorean abis arr mak aku bersalinkan aku kat HSA pastu aku sekolah kat sini memonteng pon kat sini..bertemu jodoh pun ngan org sini..gitu lerr..

My 2 kiddos..ahaksss sepasang da beb! macam x cayo gitu dolu2 time sekulll aku x pikior lak aku akan ada anak 2 dah time umo gini ala baru 27 tahun bolan doblas ni uols.. Si sulung aku yg koret tu nama dia Sara Adelina Saffiya dia ni amboih aiii gugurlz but a bit boy peel wehh melasak! pingsann mak! favrot makanan dia sosej..macam iklan sustagen tu..gitu ler aku selalu weh..pedulik aku sumbat gak ngan nasi ..Si bongsu lak (wat masa ni lerr) nama dia BoboiBoyyyy Muhammad Aryan Safwan haaa yg nehh dadd's junior..muka sebijik laaa daddy dia eh da nama pon DNA daddy dia kan..yg ni da mmg boy da mmg super melasak! tapi haa yg ni sedehh skek nkoo..manja melewehh! skek2 nak cembeng je keje..bak kata mak aku cendawan kememeh!









Si hubby aku lak superhero superman konpem la hero aku sampai akhir hayat..sayang banget deh! bila mau bawak mummy p shopping? kekkeek jumpa dia time dolu2 joint car club..skang ni 3 tahun da la anniversary..tarikh nikah gempak bebb seboleh2 nak 8888..mendapat nkoo nak sangat kan aku tempah pakej bridal dulu setahun sebelum tarikh menikah! kata org dia garang..big show la kekdah! mmg la garang tu yg aku cintaakann sesangat tuu..Mohd Saiful namanye..kembang x daddy?




Tu je la kot wat permulaan ni..eh jap jap..ok tujuan aku wat blog ni sebab aku terpedaya ngan besan aku tu si pija! kann..kekeke aku ekceli sker baca blog resepi2 ni..masak gak la! jadi aku pon mewujudkan blog aku ni supaya leh bersharing2 resepi dan bemacam2 lagi rencam kehidupan alaf milenium ni..

-Ayu-

2 comments: